Banoret kerkojn largimin e bagetive , Opinioni i pushuesve te huaj

loading…Banoret e Ksamilit prej 1 viti kerkojne largimin e bagetive nga qyteza turistike.
Ksamili eshte nje nder pikat me te vizituara nga turistet vendas, trevat shqiptare dhe te huaj gjate veres.
Por pavaresisht kesaj, ne Ksamil ende vazhdojne te mbareshtohen bageti, stallat e te cilave ndodhet ndermjet banesave dhe hoteleve.
Banoret e kane shprehur kete shqetesim edhe ne Bashkine Sarande, por ata shprehen se megjithese jane bere disa aksione nga bashkia, ato kane qene selektive dhe jo gjitheperfshirese.

Nje cift turistesh te huaj kane kaluar diten e sotme ne qendren numer 2 ne Ksamil dhe kane ngel te mahnitur nga ajo qe kane pare me syte e tyre. Nje bari ka ishte duke kullotur dhe drejtuar bagetite e tij ne lulishten qe ndodhet ne qender te Ksamilit, Sigurisht qe kjo pamje “alarmante” ka qene dicka negative ne syte e tyre dhe ata u drejtuan me nje mesazh ne faqen I LOVE KSAMIL duke bashkangjitur dhe dy foto nga vendi ku ndodheshin keto bageti.

Dear site administrator I Love Ksamil Today, going to the center of Ksamil near the “Hotel Jon” we have a look of dread. A sheepfold was feeding on the flower in the center. This is not a normal thing for us, but I’m sorry to have something like this in Ksamili. Hurry, Shame on this place, shame on those people who run this country! With respect to Kat & Ruselle

I nderuar administratori i faqes I Love Ksamil
Sot duke kaluar ne qender te Ksamilit prane “Hotel Jon” kemi par temerr me sy. Nje tufe me dele po ushqesheshin te lulishtja ne qender. Kjo per ne nuk eshte nje dicka normale por me vjen keq qe ne ne nje vend si Ksamili te ndodhe dicka e tille.Turp , Turp per kete vend , turp per keta njerez qe e drejtojne kete vend !
Me rrespekt Kat & Ruselle

 

Comments

comments