PD – Sarande & Delvine i bashkohen protestes se 27 Janarit

Prej disa kohësh nga opozita shqiptare është përcaktuar data 27 janar si dita kur opozitarët do të dalin në protestë.Janë shumë gjëra që rëndojnë mbi këtë popull si varfëria, papunësia por edhe braktisja e vendit tonë që na nxit edhe ne demokratëve të Sarandës për t’iu bashkuar ditën e shtunë protestës së opozitës, u shpreh i pyetur nga Tele Joni kryetari i PD, Sarandë, Hariz Mëma. Edhe demokratët e Delvinës e mbështesin protestën e 27 janarit u shpreh kryetari i PD, Delvinë, Hari Imeri, ndërsa janë marrë masat për t’iu bashkuar ditën e shtunë numrit të madh të protestuesve në Tiranë.

/TeleJoni


GearBest.com INT
 

Protesta e opozitës… PD e Sarandës dhe Delvinës përqafojnë protestën e opozitës…

Prej disa kohësh nga opozita shqiptare është përcaktuar data 27 janar si dita kur opozitarët do të dalin në protestë.Janë shumë gjëra që rëndojnë mbi këtë popull si varfëria, papunësia por edhe braktisja e vendit tonë që na nxit edhe ne demokratëve të Sarandës për t'iu bashkuar ditën e shtunë protestës së opozitës, u shpreh i pyetur nga Tele Joni kryetari i PD, Sarandë, Hariz Mëma. Edhe demokratët e Delvinës e mbështesin protestën e 27 janarit u shpreh kryetari i PD, Delvinë, Hari Imeri, ndërsa janë marrë masat për t'iu bashkuar ditën e shtunë numrit të madh të protestuesve në Tiranë.

Publié par Tele Joni sur vendredi 26 Janvier 2018

Comments

comments